fbpx

Møt en tidgiver

Vi har nesten like mange tidgivere som ansatte i Blå Kors. Det er vi så stolte av! Her kan du bli kjent med noen av dem, og lære mer om hva de gjør som frivillige.

Det viktigste med tidgivere er at de er helt vanlige folk! 

Geir Melby
Tidgiver for Blå Kors

Jeg er Tidgiver ved Blå Kors Kontaktsenter i Oslo og treffer rundt 200 brukere på en vanlig dag. Jeg blir motivert av den store forskjellen vi kan gjøre ved å å gjøre vårt beste for at dem skal få sitt beste.

Bjørnar Bruun
Tidgiver for Blå Kors

Jeg er Tidgiver ved Blå Kors Kontaktsenter i Oslo. Den store motivasjonen er å hjelpe rusmisbrukere til et bedre liv. Jeg stortrives her på Blå Kors Kontaktsenter og har mange gode kollegaer.

Mona Lindekleiv
Tidgiver for Blå Kors

Tidgiver i Blå Kors Kristiansand med blant annet å besøke omsorgshjem. Der lager vi vafler og kaffi som vi serverer til beboerne med gode samtaler. Det er utrolig givende å se hvor mye glede det er i møte mellom mennesker.

Miet Lazou
Tidgiver for Blå Kors

Miet er en av Barnas Stasjons trofaste og dyktige ‪Tidgivere. Miet er en viktig ressurs bl.a i den åpne barnehagen og på familiemiddagene. Barnas Stasjon er takknemlig for all den tid, omsorg og kunnskap Miet gir til Barnas Stasjon.

Marit Bakken
Tidgiver for Blå Kors

Marit er en dyktig og trofast ‪Tidgiver for Barnas Stasjon Fredrikstad. I en årrekke har Marit bidratt i bl.a familiemiddagene de arrangerer hver uke. Marit har et stort hjerte og en hjelpende hånd. Hun gjør en stor forskjell for mange.

Lisbeth
Tidgiver for Blå Kors

Lisbeth er fast frivillig hos Barnas Stasjon Fredrikstad en gang pr uke. Med sitt smittende humør og inkluderende væremåte er hun en stor ressurs i den åpne barnehagen.

Erling Danielsen
Tidgiver for Blå Kors

Jeg er tidgiver ved Ilaveien Bosenter. Vi har her startet et prosjekt med bier, og jeg lærer opp beboere, og personalet, her på Ilaveien til å bli birøktere. Det har vært veldig interessant å jobbe både med beboerne og personalet, og det har vært veldig positivt for meg å være med her. Jeg koser meg ordentlig når jeg kommer til Blå Kors.

Malena Vestly
Tidgiver for Blå Kors

Jeg er Tidgiver fordi det føles godt å gjøre noe for andre. Jeg får energi av det. Min oppgave som Tidgiver er å jobbe med ungdom, blant annet i helgene. Det er viktig at ungdom har et sted der de kan komme som de er, hvor de blir sett, respektert og hørt. Og selvfølgelig få venner. I tillegg henger jeg opp plakater til forskjellige arrangementer, jeg er fritidsvenn, og gjør andre småoppgaver i blant.